Weet je dat iedereen wel iets kan leren van anderen?

Wanneer je deze overtuiging hebt sta je open om te leren en daar is waar ik nu sta. Hopelijk daarmee velen anderen kan inspireren. Leren is iets magisch en de basis van nieuwe inzichten. Misschien herken je het wel ‘hoe meer je weet, hoe minder je realiseert te weten’. Het meest elementair is het leren van elkaar, van mens tot mens door een interactie. Weet je nog toen je leerde fietsen of dit aan je kind aanleerde? Dat is zo’n voorbeeld van elementaire kennisoverdracht van mens tot mens.

Even voorstellen…mijn naam is Kevin Jacobs en ik mag mijzelf Founder noemen van het VindiQu platform. Ik geef niet zoveel om titels maar van alle titels vind ik Founder wel leuk klinken. Naast Founder zijn van een gaaf opkomend platform heb ik een partner en ben ik vader van twee kinderen van 2 en 6 jaar oud.

Het VindiQu platform richt zich op kennisdeling van mens tot mens. Geen suffe data maar jouw probleem wordt specifiek behandeld door een ander persoon via een live video interactie. In de huidige tijd zijn we elkaar enigszins uit het oog verloren waardoor mijns inziens een verbindend platform een middel kan zijn om elkaar te helpen op afstand. Zelf heb ik veel (sport)les gegeven, voorlichting gegeven, gecoacht en mensen behandeld met een holistische visie in de gezondheidzorg. Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik geleerd dat koude therapie pijn verzacht maar tijdens mijn werkervaring ontdekte ik dat warmte een beter middel is. Er zijn voor mensen, luisteren, begeleiden, coachen, interactie aangaan, aandacht en elkaar begrijpen is een krachtige menselijke manier van elkaar helpen.

We kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen
– Ronald Wilson Reagan –

Mijn visie is om gepassioneerde mensen te verbinden die anderen wat willen leren via één verbindend platform genaamd VindiQu. Wees erbij en bouw mee aan een geweldig sociaal platform waar iedereen wat durft te vragen en iedereen wat kan leren.

Kevin Jacobs
Founder VindiQu

Deel dit Blog
Deel dit Blog
Deel dit Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven