VindiQu
VindiQu is een maatschappelijk en sociaal gedreven onderneming waar mensen een interactief digitaal uitje kunnen beleven.

Veel mensen met een zorgbehoefte treden in een bepaalde mate van isolatie door de afhankelijkheid. De cijfers omtrent eenzaamheid binnen de gezondheidszorg nemen in een rap tempo toe. Zorginstellingen kampen met minder financiële middelen en bovenal groeiende tekorten aan zorgpersoneel. Hierdoor worden fysieke uitjes minder uitgevoerd terwijl dit waardevolle prikkels biedt. VindiQu streeft gelijke uitkomsten na als een fysiek uitje door de unieke interactie.

Door de sociale opstelling zullen betekenisvolle ervaringen samen worden meegemaakt. Mocht er een aanvraag zijn voor een enkele persoon zullen wij altijd familie, vrienden etc. betrekken omdat dit meer positieve effecten biedt.

Bij het samenstellen van het ideale digitale uitje na een kennismakingsgesprek zullen er afspraken worden gemaakt over de vorm 1 op 1 interactie. Wij zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van interactie en wij sparren graag over de mogelijkheden op locatie die kunnen bijdragen aan een optimale beleving. Bij reminiscentie rondleidingen kan er vooraf begeleidende foto’s worden ingezet, naar een dierentuin waarbij jongeren hun meegenomen knuffels gaan zoeken of een bingo kaart voor ouderen tijdens een interactieve rondleiding. Wij zijn altijd op zoek naar de ‘juiste snaar’ bij elke groep en overleggen dit graag met medewerkers in de voorbereiding.

De zorginstelling of stichting ontvangt een link van een test om de apparatuur te testen voorafgaand. VindiQu ondersteunt in dit proces zowel op afstand als eventueel fysiek. Na een geslaagde test zal de link van de uitnodiging volgen.

Wij zijn altijd op zoek naar feedback en u ontvangt een mailing van VindiQu waar u feedback kunt leveren zodat wij onze diensten kunnen verbeteren.

Doel
Wij streven ernaar om de wereld te vergroten voor mensen met een zorgbehoefte die niet in de gelegenheid zijn om zelf fysiek de activiteit te ondernemen. 

VindiQu is een platform aan het ontwikkelen waarbij een wereldwijd aanbod mogelijk is van interactieve digitale uitjes. Specifiek  ontwikkeld voor mensen met een zorgbehoefte en comorbiditeiten. Dit platform bevind zich in prototype en is gevalideerd en getest tijdens voorgaande uitjes.

Maatwerk
Het is mogelijk om uren te boeken minimaal vanaf 2 uur. In het Binnenland zijn vaste prijzen van toepassing en alle uitjes in het Buitenland wordt een unieke offerte gepresenteerd.

Daarnaast bieden wij ook een wisselend assortiment aan van unieke uitjes die wij in samenwerking met onze partners uitvoeren.

Informeer naar de prijzen en mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven