Samen digitaal op stap

Beleef unieke uitjes via het VindiQu platform zonder te reizen

Mensen hebben behoefte aan uitjes maar niet iedereen kan helaas hieraan deelnemen. Doordat de zorgbehoefte dermate hoog is zijn fysieke uitjes soms niet haalbaar. En dat terwijl deze uitjes van onschatbare waarde zijn. VindiQu creëert voor deze groep mensen een digitaal uitje die specifiek op maat wordt gemaakt. Zo blijft niemand achter.

Enkele voorbeelden:

– Kinderen met een handicap
– Mensen met (een vorm van) dementie
– Niet Aangeboren Hersenletsel
– Spierziekten
– Palliatieve zorg
– Autistisch Spectrum 

Zou het niet fantastisch zijn om juist die mensen een op maat gemaakt digitaal uitje te bieden! Een medewerker van VindiQu zal fysiek op het gewenste uitje aanwezig zijn om een livestream verbinding te realiseren met de zorginstelling/stichting. Vanaf elke plek met 4Gwifi, smartphone, tablet of laptop, op een afgesproken moment in de planning.

Kijk hieronder voor een aantal digitale uitjes die een groot succes waren!

Mensen

Wilt u graag een dagje op stap met VindiQu?

  • VindiQu hecht veel waarde aan persoonlijk contact zodat u het best passende uitje ontvangt.
  • VindiQu biedt halve dagen en hele dagen aan op gewenste locaties binnen en buiten Nederland.
  • Avonden zijn ook mogelijk in overleg. 

    Neem contact met VindiQu en plan direct een kennismaking voor een persoonlijke introductie.

Kevin Jacobs
Kevin Jacobs - Founder VindiQu

Tijdens mijn jarenlange ervaring als coach en psychosomatisch werkend therapeut heb ik veel mensen mogen begeleiden. Door mijn natuurlijke positieve instelling en humor maak ik eenvoudig contact met de mensen. Door de ruime ervaring van verschillende doelgroepen en mijn paramedische kennis bezit ik extra kennis met betrekking tot omgang van bepaalde doelgroepen. Bovendien zal ik altijd van mens tot mens communiceren. Het viel mij op dat veel cliënten mijn gesprekken als zeer prettig hebben ervaren. Met mijn maatschappelijk gedreven missie wil ik mensen een glimlach bieden die het goed kunnen gebruiken wegens bepaalde zorgbehoefte en/of omstandigheden.

Mijn passies zijn natuur, duiken, wandelen, reizen, filosoferen, ontdekken en bovenal met mensen omgaan. Op zoek gaan naar nieuwe omgevingen en daardoor nieuwe mensen leren kennen vind ik geweldig. Ook ben ik gelukkig in mijn eigen kleine moestuintje in Kortenhoef.

“Als ieder mens een ander mens gelukkig zou maken, was de hele wereld gelukkig

Mijn overtuiging is dat de diensten van VindiQu niet de fysieke uitjes zullen vervangen maar een alternatief bied aan de mensen die niet mee kunnen. Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om een uitje te kunnen beleven gezien de waarde van een uitje. Je een moment niet beperkt voelen kan zeer waardevol zijn voor een persoon. VindiQu is uniek in zijn diensten. U bepaalt de locatie waar het uitje plaatsvind en VindiQu zorgt voor een onvergetelijke tijd.

Ik kijk ernaar uit om uw bewoners een glimlach te bezorgen!

Samenwerken met VindiQu?

VindiQu is altijd op zoek naar geweldige partners die onze maatschappelijke missie ondersteunen. Mocht u suggesties hebben voor toekomstige samenwerking dan kunt u via de onderstaande button contact opnemen.

Deel deze pagina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top