Samen digitaal op stap

Beleef unieke uitjes via het VindiQu platform zonder te reizen

Mensen hebben behoefte aan uitjes maar niet iedereen kan helaas hieraan onbezorgd deelnemen. Doordat de zorgbehoefte dermate hoog is zijn fysieke uitjes soms niet haalbaar. En dat terwijl deze uitjes van onschatbare waarde zijn. VindiQu creëert voor deze groep mensen een digitaal uitje die specifiek op maat wordt gemaakt. Zo blijft niemand achter.

Met de tekorten van zorgpersoneel dragen wij bij dat de zorginstelling met minder personeel deze waardevolle uitjes kunnen opzetten. VindiQu neemt niet alleen de gehele organisatie uit handen van het uitje maar werkt met zeer laagdrempelige technologie waardoor er geen download of aanschaf benodigd is. Het aanwezige zorgpersoneel kan zich focussen op de mensen en de interactie. 

Enkele voorbeelden:

– Kwetsbare ouderen in verzorgingshuizen
– Kinderen met een handicap
– Mensen met (een vorm van) dementie
– Niet Aangeboren Hersenletsel
– Spierziekten
– Palliatieve zorg
– Autistisch Spectrum

Zou het niet fantastisch zijn om juist die mensen een op maat gemaakt digitaal uitje te bieden! Een medewerker van VindiQu zal fysiek op het gewenste uitje aanwezig zijn om een livestream verbinding te realiseren met de zorginstelling/stichting. Vanaf elke plek met 4Gwifi, smartphone, tablet of laptop, op een afgesproken moment in de planning.

Kijk hieronder voor een aantal digitale uitjes die een groot succes waren!

Wilt u graag een dagje op stap met VindiQu?

  • VindiQu hecht veel waarde aan persoonlijk contact zodat u het best passende uitje ontvangt.
  • VindiQu biedt losse tijdsloten aan voor binnen Nederland.
  • Met het jaarabonnement kunt u mee naar de Buitenlandse uitjes.
  • Avonden zijn ook mogelijk in overleg.

    Neem contact met VindiQu en plan direct een kennismaking voor een persoonlijke introductie.

Kevin Jacobs
Kevin Jacobs - Co-Founder VindiQu

Tijdens mijn jarenlange ervaring als coach en psychosomatisch werkend therapeut heb ik veel mensen mogen begeleiden. Door mijn natuurlijke positieve instelling en humor maak ik eenvoudig contact met de mensen. Door de ruime ervaring van verschillende doelgroepen en mijn paramedische kennis bezit ik kennis tot omgang van bepaalde medische doelgroepen. Bovendien is het mijn missie om de gezondheidszorg te verbeteren met de aankomende maatschappelijke uitdagingen. Met mijn maatschappelijk gedreven missie wil ik mensen betekenisvolle ervaringen bieden ondanks bepaalde zorgbehoefte en/of omstandigheden die het niet mogelijk maken om dergelijke ervaringen fysiek door te maken.

Mijn passies zijn natuur, duiken, wandelen, reizen, filosoferen, ontdekken en bovenal met mensen omgaan. Op zoek gaan naar nieuwe omgevingen en daardoor nieuwe mensen leren kennen vind ik geweldig.

“Als ieder mens een ander mens gelukkig zou maken, was de hele wereld gelukkig

Mijn overtuiging is dat de diensten van VindiQu niet de fysieke uitjes kunnen en zullen vervangen maar een alternatief bied aan de mensen die niet mee kunnen op een dergelijk fysiek uitje. Door de toenemende tekorten van zorgpersoneel in combinatie met de demografische veranderingen legt VindiQu de eerste focus op de kwetsbare ouderen. Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om een uitje te kunnen beleven gezien de toegevoegde waarde van een uitje. Aansluiting vinden van mens naar mens en naar de maatschappij is een belangrijk element om eenzaamheid te bestrijden. VindiQu is uniek in zijn diensten door het persoonlijke maatwerk. U bepaalt de locatie waar het uitje plaatsvind en VindiQu zorgt voor een onvergetelijke tijd.

Ik kijk ernaar uit om uw bewoners gezamenlijk een betekenisvolle ervaring te bezorgen!

Samenwerken met VindiQu?

VindiQu is altijd op zoek naar geweldige partners die onze maatschappelijke missie ondersteunen. Mocht u suggesties hebben voor toekomstige samenwerking dan kunt u via de onderstaande button contact opnemen.

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven