Nieuws

Tijdens de Dutch Health Week werd de Zorg & ICT beurs georganiseerd. Tijdens de drie dagen stonden wij met VindiQu op het ‘Heart of Healthplein’ van ROM Utrecht als één van de acht zorginnovaties uit de regio.

Een driedaagse gevuld met nieuwe contacten, samenwerkingen en ontzettende goede sfeer! Onze vriendelijke Emma Remerie – Spek was alle dagen aanwezig om de mensen te woord te staan om over VindiQu te informeren. Er bleek een nieuwe sector ontzettend veel interesse te hebben in onze dienst waar VindiQu nog niet actief is; namelijk de gehandicaptenzorg. We zijn door minstens zes gehandicaptenzorg organisaties gevraagd om binnenkort te spreken over een praktische uitrol van onze dienst om maatschappelijke inclusie mogelijk te maken. Omdat dit een nieuwe sector betreft gaan wij onderzoeken hoe wij het beste in co-creatie kunnen treden om onze dienst ook optimaal aan te laten sluiten bij deze doelgroep. Eén ding weten wij zeker; dit is een prachtige match!

Dit jaar deden wij niet mee aan pitchwedstrijden omdat Kevin Jacobs het druk had met afspraken tijdens de beurs en wij nog steeds een compact team hebben. Zo bestond de mogelijkheid om de uitreiking van Health Impact Accelerator bij te wonen en de kersverse winnaar te vernemen. Met een indrukwekkend rijtje eerdere winnaars, al zeg ik het zelf, met Lifesight.me , SARA robotics, VindiQu, Tante Co. Dit jaar mocht Voca Zorg met de eer pronken. Proficiat team Voca Zorg! Daarbij ook wetende dat alle waardevolle zorginnovaties die hebben deelgenomen winnaars zijn en zich hebben verbeterd tijdens de intensieve sessies van de Health Impact Accelerator van Health Holland.

Voca Zorg is een platform voor en door zzp’ers in de zorg. Op het platform kunnen zzp’ers en zorginstellingen elkaar vinden zonder tussenkomst van een intermediair. De aangemelde zzp’ers beheren via Voca Zorg zelf hun beschikbaarheid, profiel en tarief. Opdrachtgevers kunnen via het
platform gemakkelijk een geschikte zzp’er benaderen. Kortom we gaan nog veel meer horen van Voca Zorg en hun interessante oplossing voor zorgpersoneel.

Dank voor alle interesse tijdens de beurs! Wij kijken terug op een inspirerende en succesvolle periode. Speciale dank aan ROM Utrecht voor de organisatie en uitnodiging tijdens dit mooie evenement.

Scroll naar boven