Nieuws

PSV

De Pilot is voltooid met groot succes. Samen met Philadelphia zijn er vier digitale uitjes verzorgd. Zoals de afbeelding aangeven zijn wij naar de Johan Cruyff stadion geweest voor een prachtige tour met begeleiding. Omdat niet iedereen voor de grote club uit Amsterdam is zijn wij ook naar Eindhoven gegaan om een privé tour door het PSV stadion te mogen organiseren. Met grote dank aan de organisatie van PSV voor de enorme warme gastvrijheid! Ook hebben wij een digitaal uitje naar het Spoorwegmuseum en Dierenpark Amersfoort mogen organiseren voor verschillende doelgroepen. Wat hebben we gelachen tijdens de interacties en de dinosaurus kennis is met stappen toegenomen.

Genoten van de verschillende mensen en de verschillende wensen. Daarnaast ook veel mogen leren van de interacties en het platform. Wij hopen in de toekomst nog eens samen te kunnen organiseren voor Philadelphia.

Naderhand met een warm onthaal met taart en thee bespraken we de digitale uitjes. De feedback werd genoteerd en er werd afgesloten met een stemronde. Een getal tussen de 1 en de 10 voor de algemene beleving. Na het opnemen van alle cijfers werd uitgerekend dat de VindiQu pilot met een gemiddelde van een 8,5 werd beoordeeld. Een mooi begin voor meer digitale uitjes binnen Nederland.

Veel dank aan Philadelphia voor het mede mogelijk maken van de VindiQu Pilot.

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven