Nieuws

De TU/e organiseert een Master Kick-off voor alle studenten die een (pre)Master programma aan de TU/e volgen, zowel voor internationale als Nederlandse studenten. Tijdens de Master Kick-off leer je alle onderdelen van de Graduate School kennen, zodat je een goede start kunt maken met je Master. Ook leren zij deze week de TU/e, de stad Eindhoven en medestudenten kennen!

Voor deze ochtend waren verschillende Challenge Owners vanuit het bedrijfsleven aanwezig om de studenten uit te dagen. VindiQu was erbij met een eigen Challenge om de sociale impact te vergroten naar de thuissituatie. Tijdens de leerzame sessie werden innovatieve middelen bedacht voor VindiQu. Na de brainstorm sessie werden de ideeën uitgewerkt in haalbaarheid en besproken met de Challenge Owner voordat deze uiteindelijk op een groot vel werden gepresenteerd.

Na een interessant terugkoppeling werd een pitch gegeven over de gekozen oplossing. Dit bracht de studenten zelfs naar de finale van de (pre)Master Kick Off. De video hieronder toont het uiteindelijke resultaat hiervan. Trots op de inbreng van de studenten en het behalen van de eeuwige roem tijdens deze bijzondere week.

Wij zijn zeer positief verrast door de innovatieve wijze waarop de studenten meedenken. Wij houden warm contact met de TU/e om in de toekomst wellicht een nieuw langer traject op te zetten. Wij kijken ernaar uit om het dubbel en dwars over te doen!

Meer informatie over TU Eindhoven

Meer informatie over ISBEP Challenge

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven