Nieuws

De Sustainable Healthcare Challenge (SHC) is een stichting die jong ondernemerschap in de zorg stimuleert door het organiseren van verschillende evenementen. Eén daarvan is het startuptraject van 10 weken, waarin startups de kans krijgen om aan de hand van verschillende thema’s te werken aan hun businessplan. Elke twee weken verzorgde één van de partners van de SHC een interessante training of workshop waarin telkens een ander gedeelte van het ondernemerschap werd belicht. 

De startups met een voldoende solide businessplan konden ervoor kiezen om deel te nemen aan de pitchwedstrijd van de Sustainable Healthcare Challenge. In 2022 vond deze plaats tijdens de Dutch Health week in de jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze pitchwedstrijd kregen veelbelovende innovatieve startups binnen de gezondheidszorg de kans om hun idee te pitchen voor een vakjury en publiek. 

Ook VindiQu werd op basis van het businessplan uitgenodigd voor dit interessante evenement en mocht pitchen op het podium van de SHC. 

De jury was onder de indruk van het innovatieve idee om ouderen via de digitale weg weer met de wereld in contact te brengen en de uitvoering hiervan. Een aanvullende opmerking was hoe belangrijk het is om extra aandacht te schenken aan de groeiende problemen binnen de ouderenzorg. Om deze reden besloot de jury de “zorg van de toekomst” prijs aan VindiQu toe te kennen! 

Wij zijn enorm blij met deze waardering en zullen ons natuurlijk onvermoeibaar in blijven zetten om de wereld voor alle ouderen via deze digitale weg weer toegankelijk te maken.

Voor meer informatie over de Sustainable Healthcare Challenge.
https://www.sustainablehealthcarechallenge.nl/

 

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven