Senior Pride Concert

Welkom bij het digitale programma van het Senior Pride Concert 2024 live vanaf Nieuwmarkt Amsterdam

 

Onderaan vind u een stappenplan om u technisch te ondersteunen indien nodig

Programma Senior Pride Concert 2024

Foto: Senior Pride Concert 2023 op de Nieuwmarkt met de iconische Waag op de achtergrond.

Informatie

Sinds het jaar 2006 zijn er tijdens de Pride Amsterdam op diverse locaties Senior Pride buiten concerten georganiseerd. Een hommage aan de roze pioniers en senioren. Een enthousiast team organiseerde een eerste concert voor Restaurant- Café Paleis van de Weemoed op een ponton op de gracht van de Oudezijds Voorburgwal. Dit buitenconcert werd meteen een doorslaand succes onder de vleugels van Grey Pride. Na al deze jaren is het in 2015 onder de vleugels en met hulp en steun van stichting Amsterdam Pride voortgezet. Vanwege het succes en daardoor de bezoekersaantallen is het evenement in het jaar 2018 naar de Nieuwmarkt verplaatst overigens met hetzelfde vertrouwde concept. Het publiek ging trouw mee en in de loop der jaren hebben vele artiesten voor dit enthousiast publiek gestaan zoals Lenny Kuhr, Karin Bloemen, Liesbeth List en Duncan Laurence. Hier onder kunt u het concert van 2016 bekijken die speciaal vanwege de EuroPride op een eiland in het water plaatsvond.

Donderdag 1 augustus –      19.00-22.00
Diverse artiesten maken live muziek vanaf de Nieuwmarkt (Amsterdam) om diversiteit en inclusiviteit te vieren.

Wellicht kent u het Senior Pride Concert? Het is een concert waarmee we onze roze pioniers en ouderen eren en het wordt al jarenlang georganiseerd in het centrum van onze mooie stad. Dit intieme en kleurrijke concert is er om onze roze pioniers te bedanken en te eren voor hetgeen zij voor de community hebben betekend. Zij hebben immers de weg vrijgemaakt voor de andere generaties, gestreden voor rechten en dat verdient een mooie plaats op het podium met een waardige ode aan deze roze Senioren en een knipoog naar de toekomst.

Stappenplan

Beste deelnemer,

Op 1 augustus wordt het Senior Pride Concert live uitgezonden vanaf de Nieuwmarkt en wij willen graag dat u meedoet! Volg de onderstaande stappen om het concert eenvoudig te bekijken. Maak u geen zorgen, u heeft geen technische kennis nodig.

Wat u nodig heeft:

 1. Een apparaat met internetverbinding (zoals een computer, tablet of smartphone).
 2. De videolink: www.vindiqu.com/seniorprideconcert

Stappen om het concert te bekijken:

 1. Open uw internetbrowser:

  • Dit kan bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Firefox of Microsoft Edge zijn.
 2. Ga naar de website:

 3. Start de livestream:

  • U ziet nu de video van het Senior Pride Concert in beeld. Klik op de afspeelknop (het driehoekige ‘play’-icoon) om de livestream te starten.
 4. Geniet van het concert:

  • Zorg dat het geluid van uw apparaat aan staat. U kunt het volume aanpassen met de volumeknoppen op uw apparaat of in de videospeler.
  • U kunt het beeld vergroten door rechtsonder op het ‘vierkantje’ te klikken van de live uitzending. Als u het aanklikt is het scherm vullend.

Tips:

 • Controleer uw internetverbinding: Zorg ervoor dat u verbonden bent met een stabiele internetverbinding om onderbrekingen te voorkomen.
 • Gebruik een groot scherm: Als u een computer of tablet heeft, kunt u deze gebruiken voor een betere kijkervaring.
 • Inloggen 15 minuten voorafgaand: Dan bent u helemaal gereed en kunt u een kopje thee of koffie pakken.
 • Hulp nodig? Vraag iemand in uw omgeving om te helpen als u vastloopt.

Het is een aanrader om gezellig met meerderen de concerten te beleven!

We hopen dat u geniet van de prachtige concerten! Veel kijkplezier!

Een inclusieve groet,

Senior Pride Concert & VindiQu

Hulp nodig?

Wij raden aan eerst bovenstaande stappenplan zorgvuldig door te lopen. Indien u ondersteuning nodig heeft kunt u een bericht sturen naar info@vindiqu.com

Scroll naar boven