Nieuws

diego-ph-fIq0tET6llw-unsplash

Hoe start je een startup? Na het falen van je eerste startup? Het enige antwoord is gepassioneerde doorzettingskracht.

Vanuit het zorgverlenershart en ondernemersdrang heeft Kevin Jacobs drastisch het roer omgegooid om een nieuwe route te verkennen. Digitale uitjes voor mensen met een zorgbehoefte is de kern. In de voorbereidingstijd hebben er al een aantal gesprekken plaatsgevonden om wat ideeën te toetsen. De precieze route is nog onduidelijk maar zal hopelijk de aankomende tijd meer vorm krijgen tijdens gesprekken of er behoefte bestaat. 

Gelukkig is de gezondheidszorg geen vreemde omgeving voor Kevin Jacobs doordat hij een groot deel van zijn werkzaamheden in de zorg heeft doorgebracht als therapeut. “Met mensen werken is het mooiste werk dat er is”. Vanuit de ervaringen in de zorg werd bekend dat innovatie in de zorg hard nodig is om specifieke problemen op te lossen. Toch kwam deze innovatie weinig op de werkvloer voor ondanks de groter wordende problemen zoals tekorten aan zorgpersoneel. Digitalisering in de zorg wordt gedwongen versneld door de huidige COVID pandemie terwijl de implementatie allang had moeten plaatsvinden.

Om binnen de gezondheidszorg te innoveren is een goed idee niet alleen noodzakelijk maar de implementatie belangrijker. Het is zeker dat er vele uitdagingen zullen volgen maar als er geluisterd wordt naar het zorgverlenershart om impact te maken ten goede van zorgbehoevende dan zal VindiQu deze overwinnen.

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven