Nieuws

Wat een geweldige ervaring!

Geweldige reis georganiseerd door YES!Delft Social Tech programma met echt inspirerende mensen die meededen. We hebben veel geleerd door te netwerken met verschillende regionale belanghebbenden en met hen te praten tijdens waardevolle één-op-één-sessies gedurende het programma. Met VindiQu doen we graag mee.

Door het proces zijn nieuwe vriendschappen ontstaan, samenwerkingen gesmeed, bedrijven gegroeid en de sociale impact versterkt. We kijken terug op een zeer geslaagde ervaring en willen Aniek Langendijk, Noortje van Sambeek, Nathal van Rijn bedanken voor het organiseren van deze waardevolle ervaring. We genoten van een hoog niveau van passie en vakmanschap tijdens het Social Tech-programma.

Tijdens de finale presenteerden negen startups hun Pilotplan aan de jury. Charlotte Krom, Anna Handschuh, Erwin Tak en Ad Blom hadden de eer om de winnaar te bepalen. Dikke proficiat aan MedAssist.online voor het winnen van de Pilot ter waarde van €25K in samenwerking met de gemeente Den Haag! (Gemeente Den Haag)

Ook onze felicitaties richting Ziggy als winnaar! Ik kijk uit naar de voortgang van Ziggy-mobility in de loop van de tijd.

Er komt vast een nieuwe ronde YES!Delft Social Tech aan. Wees slim en bekijk het komende nieuws. Neem gerust contact met ons op voor vragen over onze deelname. Het was een waanzinnig interessante rit!  

Op de foto hieronder alle participanten van het cohort.

Aristiotle Cognitive Technologies
Ziggy mobility
MedAssist.online
Vertelknuffel
Healthy Chronos
Mijn Pia
Wavy Health

YES!Delft Kevin Jacobs
YES!Delft Jury

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven