Nieuws

Voor de warme digitale uitjes boordevol cultuur, natuur en avontuur heeft VindiQu nu iets heel speciaals. 

Onze globetrotter Luc verzorgt voor VindiQu digitale uitjes vanaf de meest bijzondere Buitenlandse locaties. Door een rondreis schema zal geen enkel digitale rondleiding hetzelfde zijn omdat Luc de wereld aan het ontdekken is. En vanaf 1 mei 2022 ook speciaal voor zorgafhankelijke mensen die de wereld willen blijven ontdekken.

Het allermooiste is dat het volledig live is en je in direct contact staat met de gids. Vragen en suggesties geven hierdoor direct invloed op de uitzending. 

Twee weken geleden hebben wij een pilot gestart voor een Thais uitje wat uitmondde in een enorm succes. Wij zijn enorm trots op het feit dat onze topper Luc de wereld vergroot voor mensen met een zorgafhankelijkheid.

Benieuwd waar Luc allemaal naartoe gaat?

Thailand
Vietnam
Kuala Lumpur
Indonesië Sumatra & Bali
-Binnenkort meer-

Stelt u eens voor…cultuur ontdekken zonder de zorgomgeving te hoeven verlaten. Een aantal smakelijke lokale hapjes op tafel, gezellige mensen bij elkaar,  persoonlijke interactie die bijdragen aan de gehele beleving en op de impact op het sociale domein van de deelnemers. 

Gelet op het tijdsverschil is het enkel mogelijk om in de ochtend (Nederlandse tijd) tussen 9.00 & 11.00 de interactieve rondleiding te organiseren.

Mocht er interesse bestaan om te ontdekken wat een interactieve digitale rondleiding vanaf een unieke locatie kan betekenen voor uw bewoners neem dan contact op via info@vindiqu.com

Wij komen graag persoonlijk in contact om maatwerk te leveren.

“Bekijk de wereld via VindiQu”

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven