Nieuws

Ontmoet onze VindiQu-topper Danny Boomstra! 😁

Sinds deze maand is Danny bij VindiQu aan de slag als rondleider en zal hij de marketing/sales binnen VindiQu versterken. Voor wie Danny nog niet kent, hij is een goedlachse, vriendelijke, sympathieke, ambitieuze, serieuze topper die al langer bij VindiQu betrokken is. Toen we elkaar ontmoeten was Danny op zoek naar uitdaging om zichzelf verder te ontwikkelen. Hij ervaarde dat hij meer en sneller wilde ontwikkelen dan van hem werd verlangd. Door samen te werken heb ik mogen zien hoe hij groeide van het vertrouwen en het in zijn kracht staan door zijn passie te volgen. Nu is de tijd gekomen voor de logische stap om ons team te versterken in de kern.

Welkom aan boord Danny!

Leuk feit is dat de oorspronkelijke match werd gemaakt door Vera Joosen! Sindsdien de young professional mogen zien groeien met steeds meer verantwoordelijkheden oppakken en zijn werkzaamheden altijd met veel passie uitvoeren.

Morgen staan zijn eerste interactieve rondleidingen op de planning in het Wereldmuseum Amsterdam. Daarna volgen vele interactieve rondleidingen voor diverse doelgroepen met een zorgbehoefte.

Mogelijk zie je binnenkort Danny in zijn blauwe VindiQu outfit tijdens een live rondleiding met bewoners van jouw zorgorganisatie. Zwaai dan even naar Danny! 🤗

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven