Nieuws

“Welcome to the United States of America” 🗽 🇺🇸

Dit krijgen de deelnemers van de interactieve digitale rondleidingen van VindiQu misschien binnenkort wel te horen. Het zou maar zo kunnen dat zij genieten van een rondleiding vanuit Washington DC of New York waarmee een slordige 5.800 afstand wordt overbrugd met de live uitzending.

Onze correspondent op locatie Hanneke Enserink woont in Amerika en heeft ruimte ervaring met de doelgroepen die VindiQu meeneemt op digitale reis doordat zij gewerkt heeft als logopediste en opgedane ervaringen binnen de zorg. Huidig met een eigen onderneming als presentatiecoach actief is Hanneke meer dan op de juiste plek. Tijdens de kennismakingen werd het al direct duidelijk dat het een goede match is tussenbeide om samen maatschappelijke impact te realiseren.

Ook binnenkort interactief met VindiQu naar Washington DC of New York met een groep deelnemers? Voor de eerste groep die meegaat naar New York regelen wij de iconische ‘I Love NY’ shirtjes voor de mensen.

Op de foto is Hanneke te zien voor het Witte Huis wat slechts één van de vele thema’s kan zijn voor een interactieve rondleiding. Denk aan de uitbundige Halloween versieringen en de geschiedenis van dit feest voor kinderen met een zorgbehoefte tot aan een wandeling door New York over High Line Park waarbij je over een verhoogde rails door Manhattan loopt voor een bijzonder perspectief.

Je leest het al.. Genoeg mogelijkheden om de wereld samen te ontdekken waar nog lang en breed over gesproken zal worden. Impact maken doe je samen.

Speciale dank aan Bart Koper voor het mogelijk maken van deze prachtige match!

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven