Nieuws

Maandag 3 oktober was het tijd voor het Mobile Healthcare congres in Utrecht. In de prachtige locatie van de Jaarbeurs mochten wij met VindiQu staan in de Supernova zaal. Een plein gevuld met zorginnovaties bood de bezoekers een inkijk van de zorg van de toekomst die vandaag de dag aanwezig is.

2022 is het jaar om te versnellen in digitale zorgtransformatie! De zorg moet zich voorbereiden op grote veranderingen. Dat vraagt om samenwerken en kennisdelen met creativiteit en lef. Er is een nieuwe manier van denken en werken nodig.

De technologie moet ondersteuning bieden aan de zorgtransformatie, maar hiervoor is waarde gedreven netwerkzorg van cruciaal belang! En precies dit stond centraal bij de talloze keynote sprekers en aanwezigen. Meer dan 50 sessies waren te bezoeken.

Interessant mensen ontmoet en tegelijk ook oude bekenden gezien. Wij danken Health~Holland voor deze mooie kans om VindiQu tentoon te mogen stellen. Samen met innovaties als Moovd, Tante Co, SARA robotics en vele anderen hebben we genoten van deze bijzondere dag.

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven