Nieuws

De leukste plek om te zijn in Utrecht op vrijdagavond 3 februari! Een avond gevuld met positieve impact.

In de Alchemist (Utrecht) genoten de aanwezigen van enthousiaste pitches van de meest recente Missie030 alumni. Dit is een groep jonge changemakers die allemaal vanuit hun eigen perspectief, vaardigheden en zeer aanstekelijke energie een positieve impact willen maken. Zij leren nieuwe vaardigheden tijdens de traineeship en werken samen aan projecten om hun doelen te bereiken.

Zo kwamen we achter nieuwe initiatieven met tractie tot aan nieuwe initiatieven die aan de voorzijde staan van het grote ondernemers
avontuur. We kregen een uniek kijkje in de persoonlijke gedrevenheid achter Curiosity Learning, Luna Movement, SoFashion, BIB en meer geweldige initiatieven.

De enige in de groep die niet had gekozen voor een start-up traject was Sterre Hoogenboom. Met deze keuze zijn wij ontzettend blij mee omdat zij
in de afgelopen maanden heeft bijgedragen aan VindiQu maar bovenal zichzelf verder kunnen doorontwikkelen. Sterre heeft geurzakjes ontwikkelt die kunnen worden ingezet bij een doelgroep om actieve herinneringen op te halen en de sociale impact te verlengen door relevante gesprekstof aan te bieden.

Tijdens de pitch vertelde zij haar ontdekkingsreis om een geschikte wijze te vinden om geur te implementeren. Een waardevol proces waarbij vallen en opstaan hebben geleid tot een prachtig resultaat.

Een geweldige avond gevuld met positieve vibes!

Op dinsdag 7 februari zullen twee initiatieven deelnemen bij de aankomende Awesome Utrecht pitch event @ Café Keet om kans te maken om €1.000,- te winnen voor hun idee om Utrecht meer Awesome te maken. BIB & Luna Movement ontzettend veel succes gewenst!

Thanks Missie030, MDT, Starters4communities voor de geweldige samenwerking!

25230203_191451
20230203_210703(0)

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven