Nieuws

Daar staan we dan in de KVK top 100.

Met bijna 350 inzendingen heeft het panel van KVK beoordeeld wie in aanmerking komt in in de illustere top 100 van 2022 te komen.

De provincie Noord-Holland en de gezondheidssector zijn beiden goed vertegenwoordigd in deze editie welke alweer de 17e editie telt. Binnen het overzicht vind je de meest innovatieve  innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Sectoren als duurzaamheid, human health, food & agri, ICT, bouw, creatieve industrie zijn enkele van de vele categorieën die aanwezig zijn.

VindiQu is trots dat wij ons hierbij mogen scharen en zijn nieuwsgierig naar de bekendmaking van de indeling van de top 100. Ondertussen gaan wij door met het maken van betekenisvolle belevingen voor mensen met een zorgbehoefte. Want ondanks nominaties, prijzen gaan wij door met het volgen van onze missie op het sociale domein. Het toegankelijk maken van de maatschappij voor diegene waarbij dit niet vanzelfsprekend is.

Uit onderzoek van KVK onder Top 100-bedrijven blijkt dat innovatie zorgt voor groei. Driekwart van de ondernemers geeft aan dat door de innovatie de concurrentiepositie is toegenomen en dat de omzet (bij 72%) is gestegen. De winst en productiviteit neemt toe bij 57%. Bij iets meer dan de helft is het aantal medewerkers toegenomen en de export gestegen. Een plek in de KVK Innovatie Top 100 is een goede graadmeter voor succes gebleken.

Laten wij dit succes ombuigen naar meer sociale impact die wij kunnen realiseren!

Trots op het VindiQu team!

Update: VindiQu heeft plek 71 bemachtigd zoals op de foto te zien is. De gehele lijst van de KVK Innovatie top 100 is te zien als je op de foto klikt. Prachtige bedrijven die hard werken aan een duurzame toekomst.

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven