Nieuws

🌷 🌼 🌷 🌼 🌷

VindiQu nam een groep van de innovatieve dagbesteding De Oppeppers van Kennemerhart mee op digitaal uitje. Specifiek voor de mensen met een zorgbehoefte die fysiek hier niet de mogelijkheid toe hebben. Het mooiste lentepark van de wereld was het decor voor één van de persoonlijke interactieve rondleidingen. Vanzelfsprekend is dit de Keukenhof, waar nieuwe herinneringen werden gemaakt en bestaande werden opgehaald voor de deelnemers.

Doordat het live is zijn de deelnemers in staat om vragen te stellen en herinneringen te delen waaronder een deelnemer die vertelde zelf meerdere seizoenen gewerkt te hebben in de Keukenhof. De live videoverbinding gaf ook de mogelijkheid om een interactieve bloemenbingo te organiseren tijdens de rondleiding die werd opgevolgd met een tulp voor de winnaars.

Afgelopen jaar hebben meerdere zorgorganisaties (Zorgbalans, Pro Senectute, Kennemerhart, Stichting Haarlem Effect) deelgenomen vanuit regio Zuid Kennemerland. Het project werd mogelijk gemaakt door toegekende subsidiegelden vanuit Gemeente Haarlem. Met dit project konden wij sociale cohesie realiseren en eenzaamheid tegengaan voor kwetsbare inwoners.

“Elke keer kijk ik ernaar uit om weer een nieuwe bestemming te ontdekken met VindiQu.” aldus een deelnemer van Zorgbalans.

Onze grote dank aan Carolien Koning voor het initiëren van het sociale impactproject. De Gemeente Haarlem en alle betrokkenen vanuit de zorgorganisaties voor het mogelijk maken van de sociale impact!

Gelukkig hoeven wij alle deelnemers van het project niet te missen omdat 85% van de deelnemende zorgorganisaties blijven deelnemen aan de interactieve rondleidingen van VindiQu.

 

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven