Nieuws

Samenwerken met als doel sociale impact maken! 

In overleg met tanteLouise locatie De Bosgaard hebben we een digitaal uitje mogen uitvoeren voor de bewoners. In aanloop van deze bijzondere dag hebben we de geweldige Tante Co. ingezet om de inspraak van de bewoners op te kunnen volgen. Tante Co. geeft bewoners regie, inspraak en zingeving door hun keuze op te volgen voor verbeterde welzijn. Voor deze specifieke aangelegenheid hebben zij de bewoners gevraagd om hun favoriete bestemming van een uitje door te geven. Er werd massaal gestemd op de Tante Co. en er kwam een overduidelijke winnaar uit de bus. Namelijk….een rondleiding in Bergen op Zoom.

Voor veel mensen een herkenbare omgeving gevuld met herinneringen. Wie beter dan Stadsgidsen Bergen op Zoom kan deze rondleiding uitvoeren? In samenwerking met VVV Brabantse Wal en Stadsgidsen Bergen op Zoom werden al snel twee toppers gevonden die de rondleiding wilde uitvoeren op deze nieuwe manier. Normaal voor een groep mensen die fysiek mee gaan, die nu plaats maakten voor een camera en een live verbinding.

Zeer professioneel en vermakelijk gaven de gidsen de rondleiding terwijl er persoonlijke interactie was met de deelnemers. De Perperbus, Grote Markt, Stadshuis, Markiezenhof waren enkele voorbeelden van de rondleiding.

De impact is geobserveerd aan de kant van tanteLouise door een proffesional die het in kaart heeft gebracht. Zeer positieve berichten werden gedeeld over de beleving van de bewoners. Een allround prachtige samenwerking met fijne organisaties die allemaal de bewoners centraal hadden gezet!

Alles is vastgelegd door Destin Media & Dam Productions die met ons mee waren. De video spreekt boekdelen.

Onze dank aan:

tanteLouise
Tante Co.
Stadsgidsen Bergen op Zoom
VVV Brabantse Wal
Destin Media
Dam Productions

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven