Nieuws

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Er vinden diverse regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Deze maken deel uit van de Slimme Zorg Estafette. De competitie is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen.

VindiQu is geselecteerd voor de regionale voorrondes van regio Utrecht & Gooi en Vechtstreek. Dit is een geweldige eer om VindiQu nader uit te leggen aan de vakjury om samen met 12 andere geweldige zorg innovatoren te strijden om een finaleplek in de landelijke ontknoping. Wij zien een prachtige lijst met impactvolle initiatieven die allemaal op hun eigen karakteristieke manier de gezondheidszorg een stukje efficiënter, draaglijker en mooier maken.  

Wij hebben er zin in!

Mooi om te zien dat Tante Co ook aanwezig is in deze lijst. Een mooie club mensen waar wij graag nog eens mee samen werken om maatschappelijke impact te realiseren voor mensen met een zorgbehoefte. Ook zien wij Stamps, Easly, ICT ladder, Gelukstraining, Bratelle, ABCDate, Skully Care, ADS spiegel, Spreekuur.nl, Holomoves en de Oefendokter op de lijst verschijnen. In de regio Utrecht & Gooi en Vechtstreek zit veel innovatieve ondernemerskracht gevestigd. Mooi om te zien.

Op dinsdag 14 februari zal Kevin Jacobs pitchen voor VindiQu bij ROM Utrecht. Wij wensen iedereen veel succes toe op hun ondernemersroute! 

 

Eerdere winnaars van de Nationale Zorginnovatieprijs waren:

HelpSoq – Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs én publieksprijs 2022
Moovd – Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs 2021
Post- IC – Nationale Zorginnovatieprijs publieksprijs 2021
TrueSim – Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs 2020
Wolk Heupairbag – Nationale Zorginnovatieprijs publieksprijs 2020
OZOverbindzorg – Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs 2019
Pinktrainer – Nationale Zorginnovatieprijs publieksprijs 2019
CRDL – Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs 2018
Abena Nova – Nationale Zorginnovatieprijs publieksprijs 2018

 

Scroll naar boven