VindiQu Klachtenprocedure

Je hebt een klacht. Dat vinden wij zeer vervelend. 

Klanttevredenheid is voor VindiQu zeer belangrijk en wij nemen het uiterst serieus. Toch is het mogelijk dat er wat misgaat en helaas kan het zijn dat onze klanten daar last van hebben. Dat betreuren wij ten zeerste en voor deze gevallen is er het klachtenbeleid. Hieronder lees je wat u kunt doen en wat u van ons gaat verwachten.

Zo verder:
We lossen uw klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer u een mail stuurt. Beschrijf de klacht zo helder en samenvattend mogelijk. Hoe meer relevante informatie u aangeeft hoe beter wij in staat zijn uw klacht te beoordelen. 

De klacht wordt binnen 24 uur in behandeling genomen omdat wij begrijpen dat een oplossing gewenst is.

Mocht u een vraag hebben dan kunt u VindiQu telefonisch bereiken op 06 45 49 55 01. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur. Spreek graag een voicemail in dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

Stuur uw mail naar support@vindiqu.com

Wie handelt de klacht af?
Binnen VindiQu neemt de front office medewerker klachten in behandeling. Jouw klacht zal altijd vertrouwelijk worden behandeld.

Het zou onverhoopt kunnen dat u het niet eens bent met de afhandeling of de uitkomst van de klacht. Laat het ons weten via support@vindiqu.com of via telefoonnummer 06 45 49 55 01. De Operationeel Manager van VindiQu zal de klacht bekijken en afhandelen. 

De uitspraak van de Operationeel Manager is bindend voor de afhandeling van de klacht.

Hoe lang wordt mijn klacht bewaard?
De klacht wordt maximaal 2 jaar na afhandeling bewaard ten behoeve van analyse en input voor verbetering van VindiQu.

Scroll naar boven