Nieuws

Wie kent ze niet? Ze zijn een belangrijk en herkenbaar symbool voor Nederland. Ze waren ontzettend populair en ideaal voor de drassige polder. In de Simonehoeve in Katwoude  klinken machines en de geur van hout vanwege een klompenmakerij. Zagen, frezen, boren en schuren om de iconische klomp te maken. Dit is allemaal te zien en te doen in Simonehoeve. Met een gids die u alles over deze ambacht kan vertellen. Sinds kort ook via de digitale weg in samenwerking met VindiQu.

Wie houdt er niet van? De lekkerste boerenkaas wordt in Simonehoeve gemaakt en geserveerd. Een proeverij laat u kennismaken met de verschillende smaken. Om dit digitaal ook mogelijk te maken hebben wij besloten om de proeverij aan te bieden met digitale gids zodat de mensen kunnen horen en zien waar de kaas wordt gemaakt. Alle vragen over de kazen kunnen direct aan de gids worden gesteld

Er zijn nog vele activiteiten mogelijk op Simonehoeve zoals diverse workshops die ook digitaal kunnen worden aangeboden. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor mensen met een zorgbehoeften? Combineer klompschilderen met een rondleiding over hoe traditionele en hedendaagse klompen worden gemaakt.

Er zijn een tal van Hollandse thema’s mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden via info@vindiqu.com en wij komen persoonlijk met u in contact.

Lees voor meer informatie over de fysieke mogelijkheden op de website van Simonehoeve
https://www.simonehoeve.com/nl/

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven