Nieuws

De eerste Internationale driedaagse staat op de planning. Wij hebben een rondleiding in het Heiligdom van Lourdes georganiseerd onder leiding van een lokale expert. Dominique Derkoningen helpt VindiQu mee om een interactieve rondleiding te verzorgen. Waarom is hij de meest geschikte persoon? Dominique is verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische bedevaarten en ontvangt elke zomer mensen op Lourdes. Dominique Derkoningen is priester en hij kan vanuit meerdere invalshoeken Lourdes introduceren.

Tijdens ons gesprek werd al snel duidelijk dat Dominique de juiste gids is voor dit evenement. Bevlogen werd uitgelegd over de tekenen van Lourdes. De rots, water en vuur welke allemaal terug zullen komen in de rondleiding. Er zal een rondleiding van 2 uur worden gepland waarbij de mensen echt het gevoel te geven er te zijn en Lourdes te beleven.

Wij kijken ontzettend uit naar deze prachtige samenwerking en hopen in de toekomst vaker Internationale evenementen op te richten voor mensen met een zorgbehoefte die niet in staat zijn een fysieke reis te ondernemen.

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven