Nieuws

De winnaar van de Health Impact Accelerator is bekend… VindiQu heeft gewonnen! Het team, bestaande uit Kevin Jacobs, Vera Joosen en Reinier Bastiaanssen, werd tijdens het digitale Slotevenement op 14 december uitgeroepen tot de winnaar! Trots op hetgeen wat wij bereikt hebben in een korte periode.

Trots op deze prestatie met een ijzersterke groep deelnemers van de Health Impact Accelerator die verschillende zorginnovaties aan het ontwikkelen zijn. AplhaSys, SecondMoov, Glimp en Awear hebben de 4e editie deelgenomen en wij wensen hen het allerbeste toe.

De jury bestond uit vier panelleden met veel kennis op het gebied van sociaal ondernemen: Stephan Hulsbergen (BOM), Ruben Koekoek (Social Finance NL), Daan Warmerdam (The Pando Network & Health Blocks) en Bram Dees (Gecon). Stephan sprak na afloop met lovende woorden over het winnende team:

VindiQu heeft een relatief eenvoudige oplossing waardoor het ontwikkelrisico beperkt lijkt. Als jury zagen we een enthousiast en compleet team dat goed in staat is om impact te creëren binnen het domein van eenzaamheid.

Het VindiQu team is dan ook keihard bezig om de volgende mijlpaal te realiseren en hebben ons ingeschreven op ZorgInnovatie.nl om mee te doen voor de ZorgInnovatieprijs 2022. Lees meer over VindiQu op https://www.zorginnovatie.nl/innovaties/vindiqu

Wij hebben alle steun nodig om de publieksprijs binnen te slepen en kans te maken op de juryprijs. Volg ons op social media om onze impactvolle missie te volgen en te verspreiden.

 

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven